A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recently Lyrics Updated

Lirik Lagu Nyidam Sari
Artis : Manthous

Upomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Upomo sliramu margi wong manis,
Aku kang bakal nglewati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetia ning ati
Tansah kumantil ning netro rinoso
keroso rasaning ndriyo

Reff :
Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase

Naliko niro ing ndalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku

Reff :
kembali ke atas…..


Lirik Lagu Wedus
Artis : Ratna Antika

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di gejoh ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendidane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus ndadak mikir sukete

Timbang di gejoh ora ono duite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendidane
Seminggu cukup sangang juta wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Lirik Lagu Sakit Rindu
Artis : Manthous

Luwih becik loro untu
daripada sirahe ngelu
Sakit cinta, sakit rindu
Yen bengi ra biso turu
yen awan ra doyan mangan
amargo tansah kelingan

Betul kowe bener kandamu, cah ayu (halah tenane?)
Ora liyo mung sliramu (opo iyo?)
Rino wengi dadi impenku (halah…)
wani sumpah opo njalukmu
bocah ayu, jo ngguya-ngguyu

Lali anak, lali bojo
Lali wayah, lali petung(thang thung theng thung)
Rasane wong lagi gandrung
Pilih mbacut opo pilih wurung
Yen wurung tak mlebu sarung (halah tenane? - Adem)
[Yen wurung tak trimo-trimo nggantung]

Malaria opo malarindu
sedino koyo sewindu
Neng awak marakke kuru
Numpak dokar mlakune ngulon
Wong sabar mesti kelakon [2X]

Waduh bapak aduh biyung
anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung
Iwak cucut mlebu neng karung
kebacut alias kadung
ngentekke sawah, ngentekke kalung[tukune pitik, metune gunung]

[ulangi dari awal]


Lirik Lagu Sewu Kuto
Artis : Didi Kempot

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Lirik Lagu Tanjungmas Ninggal Janji
Artis : Didi Kempot

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Lirik Lagu Nelongso
Artis : Didi Kempot

Opo salahku saben-saben kowe tansah nesu
sithik-sithik mung kanggo jalaran
ra liya mung ngajak pisahan...

Sapa sing miwiti lan ugo sapa sing njalari
atiku sing tresna tenanan
jebule mung kok nggo dolanan...

Eling apa wis ra eling
nalikane jamane isih nggrasake
kowe teka neteske wasta
saiki kowe lunggo tanpa kanda...

Opo salahku saben-saben kowe tansah nesu
sithik-sithik mung kanggo jalaran
ra liya mung ngajak pisahan...

Eling apa wis ra eling
nalikane jamane isih nggrasake
kowe teka neteske wasta
saiki kowe lunggo tanpa kanda...

Tegane atimu ora beda necemah atiku
tak rewangi atiku nelongso
nanging ngapa isih kok sia-sia
nanging ngapa isih kok sia-sia...

Lirik Lagu Mendem Wedokan
Artis : Cak Diqin feat Dini Aditama

LK : mBoke……………Aku njaluk dikawinke
PR : Karo sopo to le…………
LK : Sing penting ono nyawane

Reff:
*)

LK :
Simbok simbok wetengku luwe
Ono ketan aku tukokno
Simbok simbok aku wis gede
Ono prawan cobo takokno

PR :
Thole thole ketane abang
Dicampuri klopo parutan
Thole thole rabine gampang
Paling penting duwe gawean

LK :
Aduh simbok penting kawinan
Aku iki wis mendem wedokan
A~duh simbok ra biso turu
awan bengi pengin pengin peengiin… ketemu

PR :
Ora gampang wong bebojoan
Kudu biso golek sandang pangan
Yen mung nuruti mendemmu
Opo bojo kok pakani watu

LK :
Yen mengkono mbok
aku tak nyambut gawe
golek duwit kanggo nikahan

PR :
Iyo thole, dongane mboke
Moga wae biso kaleksanan

Reff :
kembali ke *)


Lirik Lagu Manten Mantenan
Artis : Cak Diqin feat Wiwied

pr :
Ojo nggodo lan dolan dolanan
Aku prawan ra gampang-gampangan
Jowal jawil ra atur-aturan
Opo mbok anggep wong murah-murahan

lk :
Sopo sing nganggep wong murah-murahan
Aku pengen mung konco-koncoan
Sukur bage mung gelem-geleman
Dibacutke terus pacar-pacaran

Reff :

pr :
Kenalan aku sukur kenal-kenalan
Tapi jangan tangannya kluyur-kluyuran
Aku wanita ada harga-harganya
Nanti tak kandakkan bapak-bapak saya

lk :
Ewadalah galaknya betul-betulan
Yen marah kelihatan bener-beneran
Kalau gitu aku gak coba-cobaan
Apalagi berpikir kawin-kawinan

pr :
Yen pancen welas mung tenan-tenanan
Wes ra perlu trus jajal-jajalan

lk :
Aku cinta ‘kan suci-sucian
Moga bisa trus manten-mantenan

Reff :
kembali ke atas…..

duet :
Moga bisa trus manten-mantenan

Lirik Lagu Luntur
Artis : Gesang

YEN LUNTURO WENTERANE
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE
TEKAN TEKANE ATINE
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE

ORA SEMBODHO MBIYENE
SABEN DINO MUNG TANSAH METUKKE
SABEN KEPETUK TEMBUNGE
ANGGREREPO DADIYO DUWEKE

ORA MAIDHO KOLO MONGSO
MUNG SOK GAWE GELO
EWO SEMONO NGANTI BISO
NGLUNTURKE TRESNO

DITAMBAKNO MRONO MRENE
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE
NANGING TOMBO SEJATINE
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE

REFF :
Kembali ke atas

Lirik Lagu Lingsir Wengi
Artis : Nurhana

Lingsir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagodho mring wewayah
Kang ngreridhu ati

Kawitane mung sembrono
Njur kulino
Ra ngiro
Yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto
Kadung loro sambat-sambat sopo

Rino wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine mugo biso tak ugemi

reff :
kembali ke atas ……